Zimski Muzički Maraton u Domu Oružanih Snaga

IMKA Koncertna Sezona nastavlja seriju neuobicajenih koncerata u Domu Oruzanih Snaga. Grupa muzickih entuzijasta, Volontera Inicijative mladih za kreativni angazman IMKA ,sa ciljem da sugradjanima ponude nesvikadisnji oblik zabave petkom I subotom navece cetvrti put po Redu organizuju Imka Muzicki Maraton .

Koncert je zakazan za Petak , 22.12.2017 s pocetkom u 19 h . Ulaz je Slobodan I nisu potrebne rezervacije. Muzika Trube, Klarineta, Klavira i Klasicne Gitare kao i specijalni nastup Kvarteta Klarineta iz Zadra ima za cilj opustiti i zabaviti sve prisutne. Ocekujemo veliki broj omladine, porodica s malom djecom i starije populacije.

Najvise nas raduje kad u publici vidimo stare znalce muzickog izrazaja, a i buduce muzicke nade I ljubitelje poznavaoce prave muzike. Izvodjaci Sameul Marques, Tamir Rahamim, Giosue De Vincenti , Nikolay Marinov , Farah Onescuk ,Ivan Andrijevic dolaze iz Izraela,Portugala ,Italije ,Hrvatske ,Bugarske ,i BIH a premijerno ce u Sarajevu izvoditi djela komozitora muzike svojih krajeva kao I bezvremenih klasika za njihove instrumente.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »