CKMD: Usluge

ckmd.efm.ba

Udruženje za kulturnu i medijsku dekontaminaciju nudi usluge audio i video produkcije, snimanja i montiranja, te podršku u realizaciji audio i video priloga, priča, dokumentaraca, kao i produkcije i realizacije dugometražnih i kratkometražnih filmova.

Uz vrhunsku audio i video opremu, te motiviran i stručan tim, u mogućnosti smo realizirati različite vrste medijskih projekata.

Pored audio i video produkcije organiziramo radionice na različite teme vezane za medije i aktivizam.

Ukoliko vam je potrebna edukacija iz print, audio i video novinarstva; audio i video produkcije; medijskog aktivizma; storytelling-a, naš tim nudi različite kurikulume koji su prilagodljivi svim ciljnim skupinama i mogu se uklopiti u različita polja djelovanja.

Kroz rad s djecom, odraslima, osobama s invaliditetom i poteškoćama, medijskim profesionalcima, studentima i srednjoškolcima, i različitim domaćim i internacionalnim organizacijama stekli smo iskustvo koje naše treninge čini edukativnim, zabavnim i produktivnim, te korisnim našim učesnicima kao pojedincima i cjelokupnoj društvenoj zajednici.

U sklopu svojih treninga nudimo i originalni trening AdHoc aktivizam, koji podrazumijeva edukaciju o korištenju medija u aktivističke svrhe, građanskome novinarstvu, te izradu finalnoga produkta (audio, video ili web/print priče) koji, ovisno o potrebama učesnika, ukazuje na problem u zajednici ili nudi rješenja problema.

Translate »