Fundraising kampanja “Hollywood u svakom selu“

Udruženje mladih “BaUM” iz Banovića je u saradnji sa Fondacijom tuzlanske zajednice pokrenulo fundraising kampanju “Hollywood u svakom selu“. Kulturni sadržaji općine Banovići su svedeni na minimum što se negativno odražava na djecu i mlade, te na ostale građane. Kako bismo filmsku umjetnost približili djeci i mladima, istovremeno stvarajući povod za druženje i ugodno provedeno druženje sa vršnjacima, Udruženje mladih želi sprovesti projekat „Hollywood u svakom selu“.

Za realizaciju ovog značajnog i zanimljivog projekta trebamo i vašu podršku i pomoć!

Suština projekta jeste niz projekcija filmova ispod zvjezdanog neba u skoro svim mjesnim zajednicama općine Banovići, uz besplatne kokice i osvježenje. Ovaj projekat bio je uspješno sproveden 2019. godine, uz veliko interesovanje svih učesnika, koji su bili oduševljeni. Želimo ga oživiti i učiniti ponovo dostupnim u 2022. godini.

Za realizaciju ideje potrebno je ukupno 9.400,00KM. Fondacija je od iinostranih donatora obezbijedila inicijalnih 2.400,00KM. Kampanjom „Hollywood u svakom selu“ na online platformi www.doniraj.ba želimo prikupiti ostatak sredstava.

Zainteresovani pojedinci u zemlji i inostranstvu, te predstavnici biznis sektora mogu dati svoj doprinos. Svaka donacija je jednako važna. Svim učesnicima i preduzećima će biti obezbijeđenna željena vidljivost putem medija i društvenih mreža, kao i na samim projekcijama.

Donirati možete bilo koji iznos na https://doniraj.ba/project/view/hollywood-u-svakom-selu ili uplatom putem blagajne Fondacije tuzlanske zajednice ili na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB Banke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Translate »