Fundraising kampanja “Hollywood u svakom selu“

Udruženje mladih “BaUM” iz Banovića je u saradnji sa Fondacijom tuzlanske zajednice pokrenulo fundraising kampanju “Hollywood u svakom selu“. Kulturni sadržaji općine Banovići su svedeni na minimum što se negativno odražava na djecu i mlade, te na ostale građane. Kako bismo filmsku umjetnost približili djeci i mladima, istovremeno stvarajući povod za druženje i ugodno provedeno druženje sa vršnjacima, Udruženje mladih želi sprovesti projekat „Hollywood u svakom selu“.

Za realizaciju ovog značajnog i zanimljivog projekta trebamo i vašu podršku i pomoć!

Suština projekta jeste niz projekcija filmova ispod zvjezdanog neba u skoro svim mjesnim zajednicama općine Banovići, uz besplatne kokice i osvježenje. Ovaj projekat bio je uspješno sproveden 2019. godine, uz veliko interesovanje svih učesnika, koji su bili oduševljeni. Želimo ga oživiti i učiniti ponovo dostupnim u 2022. godini.

Za realizaciju ideje potrebno je ukupno 9.400,00KM. Fondacija je od iinostranih donatora obezbijedila inicijalnih 2.400,00KM. Kampanjom „Hollywood u svakom selu“ na online platformi www.doniraj.ba želimo prikupiti ostatak sredstava.

Zainteresovani pojedinci u zemlji i inostranstvu, te predstavnici biznis sektora mogu dati svoj doprinos. Svaka donacija je jednako važna. Svim učesnicima i preduzećima će biti obezbijeđenna željena vidljivost putem medija i društvenih mreža, kao i na samim projekcijama.

Donirati možete bilo koji iznos na https://doniraj.ba/project/view/hollywood-u-svakom-selu ili uplatom putem blagajne Fondacije tuzlanske zajednice ili na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB Banke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »