Vrijeme je za stvaranje novih uspomena na Get EXITed zabavi!

Jedan od najuspješnijih britanskih DJeva i producenata današnjice i zaštitno lice modernog deep tech house zvuka – Hot Since 82 dolazi po prvi put u Bosnu i Hercegovinu i Sarajevo, gdje će nastupiti u kultnom Domu mladih u petak, 6. maja od 22 sata! Muzički kritičari njegove note opisuju kao najsofisticiranije u Velikoj Britaniji, u kojima će imati priliku da uživa prisutna publika.

Internacionalna DJ zvijezda Hot Since 82 poznat je po nastupima širom svijeta, od najvećih festivala kao što su Coachella, Sonus, EXIT, do kultnih klubova kao što su Fabric u Londonu ili pak Pacha i Amnesia na Ibici. Jedan je od dobitnika DJ Awards-a, a našao se i na prvom mjestu liste najboljih tech house DJeva koju je objavio Beatport. Također, bio je nominovan i za producenta godine na Electronic Music Awards-u.

Hot Since 82 – Live in Yorkshire!:

“Volim da sam interaktivan sa publikom. Najbitnije mi je da su trake koje puštam pune emocija. Moja misija je da svojom muzikom odvedem ljude na putovanje na kojem se nadam da maksimalno uživaju.“ – misao je kojom se vodi Hot Since 82.

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley koji se DJingom počinje da bavi sa 17 godina u svom rodnom gradu Barnsleyu, gdje je puštao dvanaestosatne setove svake sedmice. Svojim vještinama i izborom muzike uspio je da osigura ljetnju rezidenturu na Ibici u klubu Amnesia, sada već davne 2006. godine. Trebalo mu je nekoliko godina da konačno pronađe pravog sebe. Kada je pustio singl “Let It Ride”, na afteru na Ibici, dobio je nevjerovatne reakcije od strane publike. Od tada odnosno od 2011. s ljudima širom svijeta stvara zajedničke uspomene! Inače, za skupljanje uspomena, a ne stvari zalaže se i Jägermeister. Naime, ljubiteljima dobrog provoda  Jägermeister pomaže u kreiranju najboljih noći njihovih života, što zasigurno rezultira stvaranjem uspomena, koje oblikuju ličnost, utječu na postupke i raspoloženje. Omogućuju da se putuje kroz vrijeme istražujući prošlost i pomažu pri planiranju putovanja u budućnost, čiji je neizostavan suputnik ledeno hladni Jägermeister.

Ograničen broj ulaznica! Još vrlo ograničen kontigent ulaznica za nastup Hot Since 82 je dostupan na kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima. Nakon isteka zaliha, ulaznice će biti dostupne na vratima Doma mladih po nešto višoj cijeni

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »