Bruda predstavlja BiH na ovogodišnjem Eurosongu!

Nakon šestogodišnjeg muka, Bosna i Hercegovina ima najglasnijeg predstavnika na Eurosongu! Žuto-plavi dres će obući reper Bruda koji je sa horom Sultan buhtlica snimio pjesmu “General”.

Ovo je premisa epizode “Eurosong” koja otvara sezonu “Jači nego ikada” serijala Bruca Braca Bruda Brada, a koja će biti objavljena 10. maja na BBBB Youtube kanalu. “Jači nego ikada” je po uzoru na Netflixovu produkciju podijeljena u dvije polusezone.

“Bruda odbija razgovarati sa medijima i policijom, pa je nama u amanet ostavljen zadatak da obavijestimo javnost da nam je velika čast bila pomoći u produkciji pjesme kojom će duh naše domovine biti predstavljen na pravi način. Sasvim funkcionalna ekipa Helem Nejsea preuzela je ulogu nefunkcionalnog javnog servisa kako bi mogla upoznati globalnu muzičko-političku javnost sa vrhunskim bh. hip-hop majstorom”, govore iz Helem Nejsea.

Epizoda “Eurosong” bit će prikazana 10. maja. Slijede epizode “La Casa Del Inato” (22. maj), “Podjela Bosne” (29. maj) i “38 milja” (5. juni), a sve će biti prikazane ekskluzivno na BBBB kanalu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »