Whitesnake u Skenderiji 19. jula 2022. godine

Legendarni Glenn Hughes i njegov bend The Dead Daisies, nastupit će kao gosti na koncertu Whitesnake-a u Skenderiji 19. jula 2022. godine. Obožavaoci bendova Whitesnake i Deep Purple mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva tokom spektakla koji se sprema u Skenderiji. Godina 2022 biće upamćena i po sljedećem – legendarni pjevač i frontmen, David Coverdale, riješio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svjetskih bendova svih vremena – Whitesnake. Iako su im posljednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom!

Maestralni David Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere. „Neizmerno se radujemo koncertu u Skenderiji 19. jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvijek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom svijeta koji su me pratili i podržavali na ovom nevjerovatnom putovanju! Vrijeme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Sarajeva jednostavno nije moguć“, poručio je David Coverdale. Ulaznice za ovaj spektakl možete kupiti putem portala www.kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima i to po cijeni:

• Parter – 49 KM

• Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 69 KM

• Tribine – 60,70, 80 KM

S toga pozivamo sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pjevača svih vremena, koji od davne 1975. nastupa kao frontmen legendarno Whitesnake-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »