Poklonimo RADOST PRAZNIKA djeci…

Dragi prijatelji,

Pred nama je najradosniji mjesec u godini i čarolija praznika, koji sa sobom donose ispunjenje želja, nadu u bolju nastupajuću godinu. Nažalost za neke dijelove društva čarolija je ugašena, praznici gube sjaj.Nada, čarolija, ljubav i podrška su posebno potrebna djeci oboljeloj od raka, njihovim roditeljima i braći i sestrama. Potrebna im je sretnija nadolazeća godina. Potrebni smo mi da im zajednički pružimo ruku prijateljstva i vratimo osmijeh na lice.Udruženje Srce za djecu za vas je pripremilo praznične čestitke, koje su, krateći dane u bolnici i Roditeljskoj kući u Sarajevu, svojim ručicama izradili naši veliki borci. Također, tu su i maske Budi Zlatan koje su simbol djece oboljele od raka, a sada nas sve štite tokom pandemije COVID-19.Donacijama za čestitike i maske podržavate djecu oboljelu od raka i njihove porodice, vraćate osmijeh na njihova lica, vjeru u bolje sutra, uljepšavate njihove praznike koje provode vezani za bolnički krevet, u izolaciji daleko od svojih vršnjaka i topline doma.

Ovogodišnje praznične čestitke dolaze u četiri različita motiva.
Čestitke možete naručiti u sljedećim opcijama: Čestitka – 1,50 KM
Čestitka sa unutrašnjom štampom – 2,00 KM
Sretni nastupajući praznici (motiv 1&2)
Sretna Nova godina (motiv 3&4)

Maske Budi Zlatan dostupne su u četiri veličine XS, S, M, L i možete ih naručiti u crnoj i bijeloj boji.
Maska Budi Zlatan (crna)
Maska Budi Zlatan (bijela)
5 KM, 1 komad
Čestitke i maske možete, takođe, preuzeti i lično na dvije lokacije:
U Sarajevu – naselje Breka, ulica Himze Polovine 21
U Tuzli – naselje Brčanska Malta, ulica 1. tuzlanske brigade br. 1
Za slanje putem pošte potrebno je uslikati uplatnicu i poslati sliku/sken uplatnice na info@srcezadjecu.ba ili u Facebook ili Instagram inbox stranice Srce za djecu. 
Na sve količine poštarina je 1KM.
Nadamo se da ćemo u prazničnom duhu, zajednički podržati dječiju zimsku čaroliju i da ćemo ovogodišnje praznike okititi dobrim djelima!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »