Počeo sa radom MESS Box Office

Od danas je počeo sa radom MESS Box Office u direkciji Festivala (ul. Maršala Tita 54/I) u kojem je svaki dan od 10 do 19 sati moguće rezervisati ulaznice za 57. Internacionalni teatarski festival MESS koji će se održati od 30. septembra do 08. oktobra, 2017. Kao i prethodnih godina rezervacije će se moći obaviti i putem telefona na broj 060 343 39 59. I ove godine Festival ima nekoliko kategorija ulaznica kao i popuste za različite kategorije publike. Broj ulaznica s popustima je ograničen. Uslijed tehničkih zahtjeva direkcija Festivala je odlučila da se i predstava «Elektra» u režiji Andriya Zholdaka u izvedbi Makedonskog narodnog teatra igra 02. oktobra u 20 sati u BNP Zenica. (Detaljan program dostupan na www.mess.ba).

„Do 19. septembra moguće je rezervisati komplete ulaznica sa popustom od 50%, dok se za pojedinačne ulaznice odobrava popust od 20%”, istakla je Dajana Gurda, šefica protokola Festivala MESS, te naglasila kako i ove godine, tradicionalno MESS daje popust na kupovinu kompleta za studente, pozorišne radnike i penzionere od 50 posto a za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust iznosi 20 posto. Festival MESS je i ove godine odlučio da će za sve predstave u okviru dječijeg programa CHILDREN MESS biti slobodan ulaz, s tim da će svi posjetitelji/posjetiteljke morati imati ulaznicu koju će moći rezervisati i preuzeti u prostorijama prodajnog odjela od 20. do 28. septembra 2017. godine.

Ovogodišnje, 57. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS ponudit će 22 predstave iz 13 zemalja, a otvorit će ga 30.09. u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica predstava belgijske trupe Needcompany «Slijepi putnik».

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »