Ogledalo društva u Kamernom teatru 55, predstava ”Kad bi naglas govorili”

U četvrtak, 15. juna, u 20:00 sati u Kamernom teatru 55, će biti izvedena predstava pod nazivom ”KAD BI NAGLAS GOVORILI”.

„Kad bi naglas govorili“ predstava je pravljena po dramskom tekstu Adnana Lugonića, a u režiji Srđana Vuletića.

‘Predstava ”Kad bi naglas govorili’ se bavi likovima koje svakodnevno srećemo u haustorima, ispred zgrade, pored zgrade, svuda oko nas. Oni možda imaju iste probleme kao i mi, ali to nikad nećemo saznati jer smo prestali otvoreno pričati. Da, mi žučno pričamo o vremenu, politici, velikim temama – ali negdje u tim velikim temama smo se izgubili mi, mali ljudi. Mali ljudi sa nama velikim problemima. A, potrebno je samo malo hrabrosti, malo spremnosti da podijelimo pokoju emociju, intimu, sa ljudima oko nas, kako bi shvatili da svuda oko nas postoje osjećajna, ranjiva bića koja imaju iste probleme. Ljudska bića spremna i sposobna da nam pomognu, da nas usreće, da budu naši idealni partneri’, kazao je reditelj predstave Srđan Vuletić.

U predstavi igraju: Muhamed Hadžović, Maja Izetbegović, Dragan Jovičić, Jasna Ornela Bery, Feđa Štukan, Vanesa Glođo, Senad Alihodžić, Dino Sarija, Rijad Gvozden, Dina Mušanović, Igor Skvarica, Boris Ler i Saša Petrović.

Svoje ulaznice možete rezervisati svaki dan, od ponedjeljka do subote, od 10:00 do 12:00 i od 16:00 do 20:00 sati, na broj +38733 550 476.

VIDIMO SE U KAMERNOM!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »