Dječiji praznik u Sarajevu

Velika čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas u subotu, 16.11.2019. g. s početkom u 12.00 sati na Brainobrain day, koji će se održati u Međunarodnom centru za djecu i omladinu, Ul. Kemala Kapetanovića 17 (Grbavica). Ovaj događaj bit će svojevrsni dječiji praznik znanja jer će djeca uzrasta od 4 do 13 godina predstaviti do sada usvojena znanja. Praznik znanja imat će i takmičarski karakter, a mališani će pokazati umijeće korištenja tri čula istovremeno ili tehnike računanja pomoću drevne računaljke, abakusa.

Brainobrain je jedan od vodećih svjetskih programa za razvoj mentalne aritmetike te cjelokupan razvoj ličnosti. Osnovan je 2003. godine, a Centralni ured programa nalazi se u Indiji. Program radi u skladu s certifikatom ISO 9001:2008. Brainobrain centri zapošljavaju profesionalni kadar s značajnim iskustvom u obrazovanju i obučavanju djece. Centri rade u 24 zemlje, između ostalog i u BiH. Brainobrain ima preko 850 uspješnih franšiza i promijenio je živote preko 100.000 djece širom svijeta putem svojih visokokvalitetnih programa. Djeca kroz ove programe imaju priliku razvijati samopouzdanje, kreativnost, logičko povezivanje činjenica, vizualizaciju, timski rad, govorništvo i javni nastup te emocionalnu inteligenciju.

Sve o Brainobrain centrima saznajte na www.djeca.eu

Institut za razvoj mladih KULT ima licencu da provodi Brainobrain akademiju na području lokalnih zajednica Ilidža, Novi Grad Sarajevo i Novo Sarajevo. Više informacija o Institutu možete pronaći na www.mladi.org.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »