BILLAIN VAS POZIVA NA DRUŽENJE U DOMU MLADIH

Nakon mnogo godina internacionalnog stvaralaštva, moja želja da predstavim naučnu fantastiku u rodnom gradu se akumulirala na nivo moje prve samostalne izvedbe. Sakupljena energija i audiovizuelna priča iza koje stoji bezbroj pokušaja da se takvo nešto izvede raji u BiH, konačno je dostigla željeni nivo za kreaciju i realizaciju. Čeka nas audiovizualno putovanje – od hiphop-a, preko techna do drum'n'bass-a.

Stvari koje pripremamo tu noć moje su lične želje i iza njih stoji naporan i predan rad cijelog tima.

Gostovanjem video/maping majstora Amara Mulabegovica Macula-e  sa kojim sam nedavno osmislio Terminal kanal, uspješna realizacija 3D plakata i 3D flyera za ovu priliku, te druženjem sa Mpj Sloom, Zlijay-om, Audioinfunktionom, MLDJem i Indigom uz posebnu AV produkciju, zabetonirali smo strašno zanimljiv koncept dogadjaja. 

Bosna i Hercegovina je umjetnički pretis lonac, a upravo u dvadesetprvoj noći mjeseca maja zakuhavamo  jedinstvenu kompletnost na koju pozivam sve ljude željne zvučne ekspanzije i dekompresije, da se najzad pridruže jednoj eletronskoj izvedbi na internacionalnom nivou, ovaj put upravo u Sarajevu. “ – poručio je Billain.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima servisa Kupikartu.ba ili ih naručiti  online.

Cijena ulaznice iznosi 15 KM.  http://www.kupikartu.ba/karte/event/2197/billain

Podsjećamo, na ovom dogadjaju , moći ćete dobiti dodatne informacije o OK FEST na Tjentištu i družiti se sa vrijednom ekipom festivala Dani arhitekture.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »