Akcija čišćenja na području lokalne zajednice Ljubinje

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, organizuje akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Ljubinje, 05.02.2021 (Petak) sa okupljanjem učesnika u mjestu Ubosko (Ljubinje) u 09:30h i početkom akcije u 10:00h koja traje do 15:00h.  

Akcija čišćenja će se održatina lokaciji –Ljubinje (Ubosko – Nekropola stećaka).   

Ovoj akciji čišćenja sprovesti će članovi udruženja: Kulturno umjetničko društvo Ljubinje, Opština Ljubinje, Novi Val Blagaj, u saradnji sa lokalnim stanovništvom, gdje je predviđeno 20 učesnika.  

U slučaju vremenskih nepogoda akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Ljubinje odrediti novi datum. Svi učesnici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

Napomena:

Pozivamo sve učesnike da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera tokom realizacije akcije čišćenja. Od strane organizatora će biti obezbjeđena zaštitna oprema.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »