Tri nova Spark.me govornika su Dejv Birs, Džon Burkhart i Met Dezmije

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi (uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj), je objavio imena tri nova govornika koja iz Velike Britanije dolaze na Spark.me 2018 konferenciju. U pitanju su Dejv Birs (Dave Birss), Džon Burkhart (Jon Burkhart) i Met Dezmije (Matt Desmier).

 Dejv Birs ima misiju da razbije mitove u oblasti kreaktivnosti i inovacija. Birs i Soon Yu su ove godine objavili knjigu “Iconic Advantage”, u kojoj otkrivaju kako neke od najuspješnijih svjetskih kompanija koriste inovacije kako bi izgradile legendarne brendove. Birs je osnivač digitalne marketinške konsultantske kuće Additive, koja podučava i inspiriše brendove i agencije kako da budu kreativniji. Neki od Additiveovih klijenata su Google, BBC, ESI Media, Sky i The Drum. Birs je proveo mnoge godine kao kreativni direktor nekih od najpoznatijih i najvećih reklamnih agencija u Londonu, uključujući OgilvyOne, Poke i McCann Worldgroup.

Džon Burkhart je nagrađivani predavač, specijalista za oblast marketinga sadržajem i i koautor knjige „Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising“. Osnivač je TBC Global, agencije koja pruža konsultantske usluge iz oblasti marketinga, u okviru koje brojnim organizacijama drži radionice na temu marketinga sadržajem, rada sa uticajnim onlajn korisnicima, vještina pripovijedanja i kreiranja sadržaja. Član je Komisije za uređivanje programa najveće tehnološke i marketinške konferenciji na svijetu, South By Southwest Interactive (SXSWi) i konferencije SEAT (Sports and Entertainment Alliance in Technology), globalnog događaja koji okuplja top menadžere profesionalnih sportskih timova. Burkhart je 2017. godine organizovao interaktivnu radionicu na Cannes Lions festivalu, globalnom događaju koji okuplja sve one koji rade u oblastima kreativnih komunikacija i advertajzinga. Njegov rad je refenciran u međunarodnim časopisima kao što su Rolling Stone, Fast Company i The Guardian.

Met Dezmije je strateg koji pomaže brendovima i organizacijama da postanu svjetski poznati, povećaju broj kupaca i razviju proizvode za 21. vijek. Osnivač je agencije Wise Old Uncle, koja je sarađivala sa nekoliko impresivnih klijenata, među kojima su najveća britanska platforma za grupno finansiranje (”crowdfunding”), najprestižnija britanska osiguravajuća kuća i kompanija koja je globalni lider u oblasti mapiranja. Dezmije se redovno nalazi na godišnjim rang listama uticajnih osoba u digitalnoj industriji (uključujući BIMA Top 100, Maserati 100 i Digital Leaders Top 100), a njegove savjete su tražili britanska vlada i britanska kraljevska porodica.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnja govornika – u pitanju su Mark W. Schaefer (jedan od vodećih svjetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo dijeli na jednom od pet najposjećenijih marketinških blogova na svijetu – {grow}), Mike Massimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji “Štreberi” (The Big Bang Theory) i autor bestselera), Denise Lee Yohn (ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera), Boyd Multerer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, koji je osnovao Xbox Live i XNA servise), Dhiraj Mukherjee (suosnivač Shazama, aplikacije koju je Apple kupio za 400 miliona dolara 2017. godine) i Kerry O’Shea Gorgone (direktorica strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom svijeta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po sniženoj cijeni od 250€, do 13. maja. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (26-27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26-27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Budvi. U skladu sa težnjom da svake godine dodatno obogate program konferencije, organizacioni tim Spark.me 2018 je za učesnike konferencije pripremio seriju besplatnih radionica iz oblasti marketinga i preduzetništva, koje će se održati 25. maja u hotelu Mediteran u Budvi. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje u Budvi. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 550 učesnika konferencije iz više od 20 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2018 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »