Saradnja Kamernog teatra 55 i LG brand-a

U proteklom mjesecu, kao rezultat uspješne saradnje, realizovana je donacija LG klima uređaja Kamernom Teatru 55 u Sarajevu.

Direktor kompanije Stanić Trade d.o.o., ovlaštenog zastupnika za LG brand u Bosni i Hercegovini istakao je: “Skladno strategiji razvoja kao društveno odgovorne kompanije i filozofiji LG-a koja na prvo mjesto stavlja stvaranje dodatne vrijednosti za korisnike, trudimo se biti aktivni na području sponzorstva nauke, obrazovanja, kulture i umjetnosti, sporta i zdravlja jer ovakve akcije vidimo kao doprinos stvaranju bolje budućnosti za naše društvo. Tradicija Kamernog Teatra 55 ali i ljepša slika sadašnjosti i budućnosti koju će teatar kreirati, zahvaljujući visokim umjetničkim standardima i izuzetnom glumačkom ansamblu, bili su glavni inicijator pokretanja ove akcije koja bi, na ovim visokim temperaturama, trebala olakšati rad teatra.

JU Kamerni teatar 55 se želi zahvaliti kompaniji Stanić Trade d.o.o. što su podržali Kamerni teatar 55 i još jednom dokazali da su naši vjerni prijatelji.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »