Počinje prodaja ulaznica za 56. festival MESS

Prodaja ulaznica za 56. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS zvanično počinje danas u festivalskom Box Officeu u Bosanskom kulturnom centru, a svi ljubitelji i ljubiteljice teatra ulaznice će moći kupiti svakog dana u periodu od 10 do 19 sati. Karte se mogu rezervirati u istim terminima pozivom na broj +387 60 337 6238, sve do početka Festivala, 30. septembra. Također, sve do sada rezervisane ulaznice preuzeti se mogu u BKC-u. Direkcija Festivala i ove godine je odlučila da će za predstave u okviru dječijeg programa Mali MESS ulaz biti slobodan, s tim da će svi posjetitelji i posjetiteljke morati imati ulaznicu koju će moći preuzeti u prostorijama prodajnog odjela od 19. do 26. septembra 2016. godine.

Kako bi što veći broj građana i građanki imao priliku da pogleda neku od predstava, direkcija Festivala je odredila nekoliko kategorija ulaznica kao i popuste za različite kategorije publike. Tako će se od 19. do 30. septembra kompleti ulaznica moći kupiti po redovnoj cijeni od 255,00 KM, a pojedinačne ulaznice sa popustom od 20%. Popust na kupovinu kompleta za studente i studentice, pozorišne radnike i radnice te penzionere i penzionerke iznosi 50% od ukupne cijene što iznosi 127,50 KM, dok za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust iznosi 20%.

  1. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS održat će se od 30. septembra do 9. oktobra 2016. godine. U deset festivalskih dana, publika će u okviru glavnog programa moći pogledati 19 predstava iz 16 država, dok će četiri dodatne predstave igrati u okviru programa MESS OFF, uz promocije knjiga, performanse i panel diskusije.

Zvanični program Festivala možete vidjeti na http://mess.ba/2016/program

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »