Otvorene prijave za dvodnevnu radionicu u organizaciji Centra za životnu sredinu

Centar za životnu sredinu organizovaće dvodnevnu radionicu ,,(Re)kreacija prostora za motiva(k)ciju’’. Ukoliko živite na području Banje Luke, i zanima vas kako da pokrenete inicijativu u svojoj mjesnoj zajednici, naučite nešto više o nekim uspješnim i neuspješnim inicijativama iz Banje Luke, saznate koje su to institucije odgovorne za koju temu, te kako se komunicira s javnošću – ova radionica je pravi događaj za vas!

Aktivnost će početi u subotu, 11. maja, u prostorijama Centra za životnu sredinu, u ulici Miše Stupara 5, u prijepodnevnim časovima te će se nastaviti i idućeg dana, u nedjelju 12. maja. Za oba dana planirano je da radionica traje do poslijepodnevnih časova.

Pored aktivnosti koje će se odvijati u Centru za životnu sredinu, učesnici će biti u prilici i da se upoznaju sa materijom na samom terenu, odnosno na mjestima na kojima su se odvijali neki od najznačajnijih momenata građanske borbe: Nova Varoš, Borik i Rekreativna Zona Banja Luka. Takođe, učesnici/ce će imati priliku i da se upoznaju sa radom udruženja Eko Element iz Bugojna i ,,Hrabre žene Kruščice’’ kroz razgovor sa njihovim aktivistima/kinjama, a te aktivnosti će se odvijati u Srpskim Toplicama (na ,,Vrućici’’) i u Krupi na Vrbasu.

Nakon radionice je planirano mentorisanje učesnika koji su zainteresovani da pokrenu neku od inicijativa, te nakon toga će dobiti priznanja/potvrde o učešću na radionici i uspješnoj započetoj ili završenoj inicijativi.

 

Rok za dostavljanje prijava za radionice je do 8. maja, a sve što trebate je kontaktirati nas i/ili poslati popunjenu prijavu na dragan.kabic@czzs.org

Tokom ovih aktivnosti troškovi prevoza i hrane će biti osigurani od strane Centra za životnu sredinu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »