BruhUuhu predstavljaju DjMonkey!

DjMonkey je pjesma koja poziva na  samosvjesnost a spot je prožet igrom boja i tame.

Bend je 08.06.2019. godine objavio spot za svoju treću pjesmu koja nosi naziv DjMonkey. Spot je urađen sa igrom boja uz energične i plesne tonove. U nastavku pogledajte spot I poslušajte pjesmu:

DjMonkey njihova  treća pjesma i spot gdje su muziku, tekst i aranžman uradili BruhuUhu i Darian Pokaz, a produkcija pjesme je urađena u StudiYo Active Zenica, dok je mastering realizovan u MK Mastering studiju.

Režiju I montažu spota je uradio Darian Pokaz koji je I idejni tvorac ovog fanstastičnog  videa. Tim koji je radio na realizaciji videa je :

Kamera: Dron.ba

Light: Stage & Light

Kostimi: Dijana Vidaković

Šminka: Ira Raković & Dijana VIdaković

U spotu se pored članova benda pojavljuju: Ajna Nikontović, Lidija Totić, Amila Heralić, Džejna Hasić, Zli Gadoguz, Kenan Kapetanović, Dario Kustura, Abas Hamzi i Darian Pokaz. Spot je sniman u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

BruhUuhu nastaje 2018. godine kao rezultat dugogodišnje saradnje i komunikacije članova benda. Radi se o muzičarima sa različitim pogledima na muziku i njeno izvođenje, što se odražava i u njihovim pjesmama.

Svaka pjesma zasebna je cjelina u kojoj se prožima nekoliliko žanrova. U suštini, BruhUuhu je bend koji stvara autorsku muziku, u kojoj najviše uživaju članovi benda. Izričaj BruhUuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, elektrom i drugim srodnim žanrovima, pa još uvijek ne možemo sami sebe svrstati ni u jedan žanr. Publika, koja je jedini pravi kritičar, će svakako naš izričaj svrstavati u različite žanrove. Ističu iz benda.

Rad BruhUuhu zapratite i na oficijalnim stranicama na instagramu i facebooku. Sastav BruhUuhu čineErnad Bihorac – vokal/gitara, Semir Solo – udaraljke/vocal, Nermin Bihorac – DJ, Duško Kostić – Bubnjevi, te  pridruženi član Dalibor Ivandić – Bass.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »