Brodolom je jedan od simbola Tuzle!

Tema ovogodišnje, najiščekivanije zabave na otvorenom u BiH je Brodolom Summer Dance, a to znači da će dobro poznati prostor Carinske zone – Šićki Brod u Tuzli biti pretvoren u najveći plesni podijum pod otvorenim nebom u subotu, 3. augusta!

Tome će doprinijeti i line-up trinaestog izdanja Brodoloma. Zabavu će otvoriti Brown Sugar RnB, tuzlansko-sarajevska ekipa koja je zaslužna za ponovnu popularizaciju r’n’b-a i hip hopa u BiH i za neke od najplesnijih zabava – njihov set bit će protkan nekim od najaktuelnijih hitova, te klasicima ovih žanrova. Kazoo, prvi live act duo u BiH, koji izvodi elektronsku muziku uz live vokale, perkusije, saksofon i druge instrumente nastaviće u istom ritmu – obećavaju fenomenalnu energiju i set koji mami na ples, jer sadrži ritmove house-a, tech-a, deepa i electro funk-a!

Bez sumnje je da će atmosferu do usijanja dovesti jedan od najpopularnijih house DJ-eva – Kurd Maverick koji dolazi po prvi put na Brodolom!

Jedan od njegovih najvećih hitova “Hell Yeah” sedmicama je suvereno vladao popularnom MTV Dance top listom, a Maverick se može pohvaliti i saradnjom s brojnim svjetskim zvijezdama, kao što su Mariah Carey, Nelly, Usher, Alicia Keys, Akon i brojni drugi! Publiku će zabavljati i G. Edd, jedan od vodećih house DJ-eva u BiH, zahvaljujući svom oštrom osjećaju za elektronsku muziku i kreativnost. Idejni je tvorac Lunar Festivala koji je pomogao razvoju elektronske scene u BiH.

Ovogodišnji Brodolom Summer Dance u centar zbivanja, osim najrasplesanijeg line-upa do sada, stavlja publiku zahvaljujući kojoj je Brodolom postao jedan od simbola Tuzle i sinonim za fenomenalnu zabavu, najbolja druženja i pozitivnu energiju! Regularne ulaznice po cijeni od 15 KM, te VIP ulaznice po cijeni od 50 KM moguće je kupiti u sistemu kupikartu.ba, te na svim prodajnim mjestima. Ograničen broj regular ulaznica biće dostupan i na dan održavanja događaja po nešto visočijim cijenama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »