Ruhur novo ime na našoj muzičkoj sceni

Ruhur je novo ime na našoj muzičkoj sceni koje donosi osvježenje svojim prvim singlom “Nanovo”. Ova pjesma donosi novi zvuk, nudeći nešto drugačije na našim talasima.

Ruhur je majstorski kombinovao različite muzičke stilove, uključujući afričke, orijentalne i balkanske, stvarajući jedinstvenu muzičku kombinaciju koja odmah privlači pažnju.

Svojim pristupom muzici Ruhur unosi novu energiju na našu muzičku scenu i svojim tekstovima nas podsjeća na važnost uživanja u sadašnjem trenutku i buđenja djeteta u sebi, pozivajući nas da se oslobodimo materijalnih težnji i nađemo radost u jednostavnosti života. .

“Nanovo” nije samo muzički užitak, već nosi i snažnu poruku. Pjesma se kritički osvrće na savremenog čovjeka koji često ne poznaje granice svojih apetita i želja.

Muziku i tekst potpisuje Ruhur, aranžman je rađen u saradnji sa Enesom Zlatarom, prateće vokale otpjevala je Dunja Gelineo Kajević, dok u spotu imamo priliku vidjeti našeg fantastičnog glumca Enesa Kozličića, pred kamerama u režiji Dino Kadragić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »