Drugi BiH Color Festival

Drugi BiH Color Festival ove godine se održava 28. i 29. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom! Posjetioce na ovogodišnjem festivalu očekuje još veći muzičko – scenski spektakl na dvije festivalske bine, mnoštvo iznenađenja i noviteta! Više od 1.000 kilograma boja će prekriti nebo iznad Brčkog, a organizatori najavljuju zvučna muzička imena elektronske muzike, koja će provod učiniti nezaboravnim!

Prošlogodišnji BiH Color Festival je privukao veliku pažnju javnosti, što dokazuje i više od 3.500 posjetilaca, koji su uživali u muzičkom programu, čaroliji boja, koje su dodatno stvorile euforiju i provod učinili nezaboravnim.  Informacije o warm up žurkama, after party-ju, kampu, organizovanom prevozu iz drugih gradova, bus shuttle-u i ostalim zanimljivostima i novitetima u vezi festivala, slijede uskoro.

Festivalske karte su već dostupne u pretprodaji putem web servisa www.kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Sve informacije o festivalu, kampu i izvođačima uskoro će svi zainteresovani posjetioci moći pronaći na zvaničnoj Facebook stranici “BIH Color Festival”.

Obojite svoje ljeto, vidimo se na 2. BiH Color Festu.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »