Sve je spremno za spektakl! Počinje Brodolom Winter Magic na Jahorini!

Proteklih dana trajalo je montiranje bine za prvo izdanje Brodolom Winter Magica, koji će predstojećeg vikenda osigurati najbolji provod na olimpijskoj Jahorini! Sve prisutne će zabavljati internacionalne, regionalne i domaće zvijezde iz svijeta elektronske muzike: Fedde le Grand, Mark Knight, Mahmut Orhan, Plastik Funk, After Affair, Andrew Meller, Drop Department, Kristijan Molnar, The Provincials, Petar Dundov, Alexander de Funk, Nebs Jack i DJ Jock. Iako je svaki početak skijaške sezone na Jahorini praćen fenomenalnim sadržajem kada su u pitanju zabava i odličan provod, jednako zabavan i raznovrstan sadržaj uvijek je planiran za mjesec mart. “Ove sezone smo na Jahorini ugostili više od 50 najpoznatijih muzičkih izovođača regiona, a sada će naši gosti imati priliku da uživaju u velikom spektaklu za ljubitelje elektonske muzike. Riječ je o spektakularnom događaju elektronske muzike, pod nazivom Winter Magic by Brodolom Jahorina, 11. i 12. marta 2022. godine. Fenomenalan line up privlači posebnu kategoriju gostiju na našu planinu i siguran sam da nas očekuje još jedan događaj o kojem će se prepričavati i danima nakon završetka.”, istakao je Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina. Inače,  Jahorina bilježi rekordnu posjećenost ove sezone sa gotovo 380.000 skijaša i bordera koji su uživali na stazama, a ovim događajem će svakako biti zaokružen jedan sjajan ciklus koncertnih aktivnosti na olimpijskoj planini.

Nakon završetka ovog muzičkog spektakla elektronske muzike očekuju se brojni dani još spektakularnijeg skijanja tokom sunčanog mjeseca marta, dok manifestacije koncertnog karaktera u zimskoj sezoni 2021/2022 se završavaju sa pomenutim događajem. Uz sjajne uslove za skijanje sa 150 cm snijega na sjajno pripremljenim stazama na 47 km ski staza, ovog vikenda sve posjetitelje od 10. do 13. marta očekuje popust na ski karte od 20%. Potom će uslijediti još veći popusti i skijanje po povoljnijim cijenama. Od 31. marta. do 3. aprila popust na ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenom roku će iznostiti 30% dok će u terminu 14. do 17. aprila popust biti 40% na četvorodnevne, trodnevne, dvodnevne i dnevne karte.

Dostupan ograničen broj ulaznica!

Još vrlo ograničen kontigent festivalskih ulaznica (za oba dana) je dostupan po cijeni od 55 KM, a jednodnevne su trenutno 30 KM. Također, u prodaji su i dnevne VIP, te VIP festivalske ulaznice po sniženoj cijeni. Sve ulaznice mogu se kupiti na web stranici kupikartu.ba ili na kapijama Festivala.

Organizovan prevoz do Jahorine iz Sarajeva i sa Pala

Nema potrebe da se na Jahorinu ide osobnim automobilima jer je OC Jahorina u suradnji s organizatorima za svoje posjetioce organizovao autobuski prevoz iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala do festivalske lokacije 11. i 12. marta od 19:15h. Posjetioci će, također, moći organizovano kući da se vrate 11. i 12. marta od 3h. Cijena povratne karte je 8 KM iz Sarajeva, tj. 6 KM sa Pala, a više informacija o mjestima polazaka svi zainteresovani mogu da pronađu na ovom linku.

Satnica nastupa izvođača bit će objavljena na Facebook stranici i Instagram nalogu događaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »