Program u Kamernom teatru 55

U srijedu, 07.11.2018. godine sa početkom u 20,00 sati na sceni Kamernog teatra 55 biće predstavljena knjiga “ARHITEKTURA DUŠE” autorice AIDE TULE. Ulaz na ovu promociju je slobodan.

U petak, 09.11.2018. godine sa početkom u 20,00 sati na programu je sarajevska premijera filma „ZAROBLJENO VREME“ autora i režisera MILANA NIKODIJEVIĆA. Dokumentarni film produkcijske kuće “ARBOS” iz Novog Sada kroz koji nas vodi PETAR – PECA POPOVIĆ, legendarni rok novinar i kritičar, govori o nastanku jugoslovenske rok scene. Poslije premijere, sarajevskoj publici će se predstaviti autori filma. Cijena ulaznice je 10 KM a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kamernog teatra 55 svakim danom od 10 do 12 sati i od 16 do 20 sati, te putem platforme kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima.

Projekat MET LIVE U KAMERNOM se nastavlja. U subotu, 10.11.2018. godine sa početkom u 18,55 će u novoj produkciji biti izvedena opera “MARNIE”. Kompozitor NICO MUHLY i autor libreta NICHOLAS WRIGHT su adaptirali kultni filmski klasik zasnovan na romanu GRAHAM WINSTONA, koji je u istoimenom filmu režirao i legendarni ALFRED HITCHCOCK. Ovo je jedinstvena prilika biti uživo slikom na sceni Metropolitan opere u NEW YORK-u, te zajedno sa milionskim auditorijem širom svijeta, u visokoj HD rezoluciji, pratiti operu “MARNIE”. Cijena ulaznice je 30 KM a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kamernog teatra 55 svakim danom od 10 do 12 sati i od 16 do 20 sati, te putem platforme kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »