Posebno druženje uz poseban razlog

Mi u Udruženju za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju Colibri volimo reći da za dobro druženje ne trebamo poseban razlog. Ali, ovaj put Vas želimo pozvati na posebnu druženje uz poseban razlog. Sigurno ste čuli za nas, ili znate nekoga od naših 80 članova. Ako mislite da ne znate dovoljno, dopustite da vam kažemo par riječi o nama: mi smo udruženje koje brine o našoj djeci, koja zaslužuju posebnu pažnju i ljubav, i mislimo da smo uspješni u tome, koliko možemo biti. Smatramo da su ljubav i prijateljstvo najvažniji, i svojim aktivnostima nastojima da uvedemo što više raznovrsnih aktivnosti u rad s našom djecom. Ovo sve nam olakšava činjenica da radimo zajedno sa svojim prijateljima, a kako prijatelja nikad ne može biti dosta, pozivamo Vas da postanete jedan od njih.

U sklopu kampanje za prikupljanje sredstava za rad Centra, Udruženje Colibri organizira modnu reviju, koja će se održati 04.06.2021. godine u Vijećnici, sa početkom u 15:00h u Vijećnici u Sarajevu. Odjevne predmete koji će biti predstavljeni ‘uživo’ u Vijećnici, možete pogledati i učestvovati u online aukciji, gdje možete učestvovati u nadmetanju za pojedine predmete, ili čak više njih. Ponuđene predmete i detaljan način učestvovanja u ovoj jedinstvenoj aukciji možete pronaći na:

https://www.facebook.com/events/543357103350324/?active_tab=discussion

Odjevne predmete će nositi naše poznate TV voditeljice, zastupnice, ministarke, aktivistice i žene dobre volje čija je namjera da na svojevrstan i drugačiji način podrže rad Centra. Sva skupljena sredstva će biti usmjerena na rad Centra i potrebe djece.

Drago bi nam bilo vidjeti Vas, bar online, i nadamo se da ćete svojim učešćem omogućiti bolji i održiviji rad Centra, a za dobrobit naše djece.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »