Od septembra nastavak Coca-Coline podrške mladima 2018

Drugi talas ovogodišnjih radionica programa osnaživanja mladih Coca-Colina podrška mladima, koji organizuje i realizuje Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, nakon ljetne pauze nastavlja se 3. septembra u Brčkom, a potom u Banjoj Luci, Istočnom Sarajevu i Zenici.

Jedinstveni program edukacije sastoji se od tri dana intenzivnih radionica i interaktivnih predavanja o ličnom razvoju, samoprocjeni, komunikaciji, organizaciji vremena, prodajnim vještinama, pregovaranju, upravljanju i realizaciji projekata, strateškom i poslovnom planiranju i finansijskoj pismenosti. Trodnevnu edukaciju vode certificirani treneri, koji polaznicima omogućuju da na njima prilagođen način razvijaju kompetencije i unapređuju postojeća znanja. Više informacija o načinu prijave za radionice u ostalim gradovima dostupno je na www.coca-colinapodrskamladima.ba.

Kroz program Coca-Colina podrška mladima u BiH, pod sloganom “Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje”, od početka godine prošlo je više do 300 mladih od 18 do 30 godina s područja Sarajeva, Banje Luke, Mostara, Livna, Tuzle i Bihaća, a u narednom periodu program će se nastaviti u drugim gradovima širom Bosne i Heercegovine.

“Nakon šest uspješno održanih radionica tokom marta, aprila, maja i juna te ljetne pauze nastavljamo s učenjem, druženjem i stjecanjem novih iskustava, ali i poznanstava. Tako ćemo sve četiri sedmice devetog mjeseca posvetiti mladima, a prva trodnevna radionica zakazana je u Brčkom od 3. do 5. septembra. Nakon toga stižemo u Banju Luku, Istočno Sarajevo i Zenicu. Svim mladima koji se još nisu prijavili toplo preporučujem da ne propuste priliku i da nam se pridruže u jednom od gradova koje planiramo posjetiti”, kazala je Boška Trbojević, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC za Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Program Coca-Colina podrška mladima u Bosni i Hercegovini u potpunosti je besplatan, a ove godine će najmanje 500 mladih ljudi dobiti priliku da poboljša životne i poslovne vještine. Posebna vrijednost projekta je u posvećenosti i uključenosti zaposlenika Coca-Cole HBC B-H Sarajevo, koji polaznicima prenose dobre primjere Coca-Coline prakse poslovanja i vještine koje se stječu praktičnim radom.

Strateška opredijeljenost Coca-Cole ka osnaživanju i povećanju zapošljivosti mladih prošle je godine ojačana pokretanjem programa Coca-Colina podrška mladima u Bosni i Hercegovini, kojim je obuhvaćeno 200 mladih iz sarajevske i banjalučke regije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »