NLO slijeće u Sarajevo!

U nedjelju, 25. februara, u sarajevskoj dvorani Mirza Delibašić po prvi put će nastupiti njemački Kraftwerk na koncertu u okviru evropskog dijela njihove svjetske turneje.

Ako je suditi po recenzijama do sada održanih koncerata, publiku očekuje jedinstven koncertni nastup velikana muzičke scene upotpunjen 3-D video animacijama posebno prilagođenim za svaki od brojnih Kraftwerkovih hitova koje će izvesti na dvosatnom koncertu.

Za svaki od koncerata turneje izrađene su posebne animacije koje uključuju slijetanje NLO-a u grad u kojem se koncert održava, a 25. februara Kraftwerkov NLO sletit će na još uvijek nepoznatu lokaciju u Sarajevu.

Šest 3-D projektora i 3-D tehnologija koja do sada nije bila korištena niti na jednom događaju u Bosni i Hercegovini uz video ekran širine 12 metara i spektakularne animacije, učinit će ovaj po svemu jedinstven koncertni događaj, zabavnim, uzbudljivim i nezaboravnim.

Ovaj je koncert namijenjen publici svih uzrasta, za djecu do 8 godina ulaz je besplatan, a za osobe sa invaliditetom, organizator je osigurao poseban ulaz u dvoranu i posebna mjesta na koncertu – na balkonu nasuprot bine.

Svi posjetioci koncerta na ulazu će dobiti 3-D naočale koje mogu zadržati kao suvenir.

Ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 38 KM online i na prodajnim mjestima sistema www.kupikartu.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »