Jelen Music Show Live Session donosi svirke od kuće!

Jelen Music Show Live Session donosi svirke, koje će publika moći pratiti iz udobnosti svog doma, svakog petka od 20 časova na društvenim mrežama. Mnogi trenutno nisu u mogućnosti, da odu na svirku svog omiljenog muzičara, ali to ne znači da oni nisu tu, za svoje fanove! Brend Jelen pivo je u skladu sa trenutnom situacijom izazvanom panedmijom virusa corona, odlučio pružiti svoj doprinos, te olakšati mnogima prinudni boravak u kući.

Putem jedinstvene muzičke platforme, pružiće dodatnu vrijednost svojoj publici organizovanjem svirki, a prva u nizu je zakazana već ovog petka na Jelen Music Show Facebook stranici. Sa glavnom porukom, koja glasi #ostanikodkuće, odnosno #ostaninagajbi, brend Jelen je pokazao kako odgovorno djelovati u ovom izazovnom periodu, ali i unijeti malo pozitivne energije i olakšanja u domove građana.

U periodu kada većina ljudi ima višak slobodnog vremena, cilj je iskoristiti ga produktivno i kreativno. Muzika je uvijek bila najbolji lijek za dušu i tijelo, a u ovom slučaju je tu, da bar na trenutak skrene misli sa ozbiljne situacije, koja nas je pogodila i unese malo pozitivne energije među ljude. Svako sa svog kauča, može da uživa uz omiljeno Jelen pivo i domaću urbanu muzičku scenu, kako bi dani u izolaciji prošli što kvalitetnije i bezbolnije. Publika će imati priliku glasati na društvenim mrežama za svoje omiljene izvođače, kao i naručivati pjesme, koje žele da čuju.

 “Ovaj “izlazak” će biti bez gužve i borbe oko stola u klubu, a svi ste dobili mjesto u prvom redu, odmah do bine. Potrebna je samo dobra energija, udoban kauč i odgovarajuće osvježenje. Kad bolje razmislimo, ovakva druženja, bismo mogli nastaviti i po završetku trenutne izolacije, zar ne?”, poručuje Jelen Music Show.

U skladu sa instrukcijama izdatih od nadležnih organa, muzičari će se snimati iz svojih domova ili studijskih prostora, bez grupnih okupljanja. Zdravlje i sigurnost svih su na prvom mjestu, tako da će se strogo poštovati sve upute vlasti u slučaju Covida.  Ovo je još jedan u nizu društveno-odgovornih projekata, brenda Jelen pivo, čiji je cilj poslati pozitivnu poruku i izvući maksimum iz situacije, koja je zadesila našu planetu.

Budite dio “Jelen Music Show Live Session”! Slušajte domaće! Uskoro donosimo više informacija. Vikend kod kuće uz #slusajdomace i nije tako loša opcija. Muzičari koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup, neka pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

J#JelenMusicShow #jelenpivo #stayhome #ostanikodkuce #ostaninagajbi

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »