Jazz Fest nudi popust za studente i penzionere

Jazz Fest Sarajevo redovito omogućava studentima svih fakulteta u Bosni i Hercegovini da ulaznice za festivalske koncerte kupe po jeftinijim cijenama, međutim ove godine, na zahtjev posjetilaca Jazz Festa Sarajevo, popust će se odnositi i na penzionere.

Svjesni ekonomske situacije u kojoj žive i festival i njegova publika, a u želji da ljubiteljima muzike svih generacija omogući da uživaju u što većem broju koncerata XX1. izdanja festivala, Jazz Fest Sarajevo omogućava 21% popusta na punu cijenu ulaznica tako da će studenti i penzioneri ulaznice moći kupiti po cijenama već od 18 KM.

Akcija važi do subote 21. oktobra. Zainteresirani svoje ulaznice mogu osigurati pozivom na broj 033 550 481 ili slanjem maila na boxoffice@jazzfest.ba. Potrebno je poslati ime i prezime te listu ulaznica koje želite kupiti a svoje ulaznice moći ćete preuzeti i platiti nakon 23. oktobra kada se u Domu policije otvara festivalski box office koji će raditi od 12.00 do 20.00.

Prilikom preuzimanja ulaznica potrebno je predočiti index, odnosno, ček od penzije. Moguće je rezervirati ulaznice za sve festivalske koncerte ali ne više od jedne ulaznice po koncertu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »