Festival psihologije u Sarajevu

Vođeni uspješnošću Prvog festivala psihologije iz 2015. godine, članovi Društva psihologa FBiH – Podružice Sarajevo organiziraju Drugi festival psihologije u Sarajevu  u periodu između 09. i 11. oktobra ove godine. Datumi održavanja Festivala se vežu za obilježavanje Internacionalnog dana mentalnog zdravlja (10.10.).

Raspon tema koje su obuhvaćene tokom tri dana trajanja Festivala, od mentalnog zdravlja, psihoterapije do aktuelnih društvenih problema, idealna su prilika za interdisciplinarnu saradnju i razmjenu znanja i ideja stručnjaka različitih profila, te svih zainteresiranih za ponuđene teme. I ovaj put  će se posjetitelji moći družiti sa nekim od vodećih stručnjaka sa područja Bosne i Hercegovine, kao i sa studentima psihologije koji su vrlo važni učesnici Festivala. Također, kroz niz interaktivnih radionica, prezentacija i okruglih stolova učesnici će dobit uvid u aktuelne aktivnosti naših psihologa, te imati mogućnost postavljati pitanja i učestvovati u diskusijama.

Vjerujemo da sve aktivnosti tokom Festivala predstavljaju idealnu priliku za stvaranje novih poznanstava koja će doprinijeti ličnom i profesionalnom razvoju učesnika i posjetitelja, a time i općem društvenom razvoju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »