Doniraj malo nas poguraj

Omladinski klub Novi val je pustio u rad novu web stranicu (www.novival.info) s ciljem pokretanja kampanje za prikupljanje sredstava za projekte koje trenutno implementiramo.

Nova web stranica je tako koncipirana da omogućava po prvi put da građani  Bosne i Hercegovine ali i naši članovi širom svijeta mogu izvršiti donaciju putem kreditnih kartica direktno preko naše web platforme.

S obzirom da Bosna i Hercegovina spada u države trećeg svijeta i da platni promet kao i donacije su većinom zavisile od Paypal usluga ili sličnih platformi odlučili smo da  sa kompanijom Moore i Symbiosis Agency iz Sarajeva kao i vlastitim resursima napravimo mogućnost direktnog doniranja.

Omladinski klub Novi val je skoro 5 godina pokušavao na razne načine integrisati sistem donacija za našu organizaciju, gdje smo nailazili na veliki broj prepreka ali smo na kraju uspijeli.

Kampanja pod  nazivom „Doniraj malo nas poguraj“ je proizašla iz ideje naših članova i donatora koji se nalaze širom svijeta. Ovu priliku također želimo da iskoristimo da se zahvalimo za sve individualne donatore koji su sve ove godine podržavali projekte reintrodukcije Bjeloglavih Supova, zaštite Hercegovačkog magarca, razvoj Eko centra Blagaj, razvoj sportskog penjanja kao i mnoge druge projekte i aktivnosti.

Posebnu pažnju želimo da izdvojimo za medije koji su sve ove godine bili uz nas i pratili naše aktivnosti a nadamo se i ovaj put.

Još jednom pozivamo građane Bosne i Hercegovine kao i naše članove širom planete zemlje da se priključe našoj kampanji „Doniraj malo nas poguraj“ s ciljem nastavka naših aktivnosti kao i pokretanja novih projekata.

 

 

Izvadi karticu !, Doniraj i malo nas poguraj….

Više informacija na slj linku DONIRAJ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »