Čika Gagara, Stihomir Klepić i Toši Domaćin na Podcast Meet-Up Zenica

Predstavnici Udruženja “Naša djeca” i community radija RadiYo Active Zenica, pozivaju vas na drugi po redu Podcast Meet Up Zenica čiji su gosti predavači predstavnici sarajevskog hip hop benda i hostovi podcasta Helem Nejse Rejdijo Šou, Čika Gagara, Stihomir Klepić i Toši Domaćin. Podcast Meet Up #02 održat će se u subotu, 27.03. 2021. godine u prostorijama RadiYo Active Zenica ( Maršala Tita 22) sa početkom u 16:00.  

Pocast Meet-Up's Zenica su zamišljeni kao mjesto za umrežavanje mladih koji vole podcast i koji žele razmijeniti iskustva te naučiti kako kreirati zanimljive i pozitivne multimedijalne poruke. Čika Gagara, Stihomir Klepić i Toši Domaćin (Helem Nejse) podijelit će sa mladim podcasterima iskustva o tome kako kreirati drugačije i ZANIMLJIVE multimedijalne sadržaje kojima publika ne može odoljeti.  

Cilj ovih aktivnosti je povećati saradnju i umrežavanje mladih koji vole podcast, te kreiranje PRVE OMLADINSKE podcast platforme u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o Zenica Podcast Meet-Up's možete pronaći prateći Radio Active na društvenim mrežama.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »