Buybookova tradicionalna manifestacija

18. aprila, počinje Buybookova tradicionalna manifestacija Proljeće u Buybooku. Trajat će do 23. aprila, datuma koji obilježavamo kao Dan knjige i autorskih prava.

Sva Buybookova izdanja bit će na popustu od 20 do 50%, a izdanja drugih izdavača 20%. Pogodnosti će važiti u sarajevskoj i tuzlanskoj knjižari Buybook (Radićeva 4 i TC Mercator) kao i na web shopu buybook.ba.

Posebno izdavajamo nove naslove iz Buybookove ovogodišnje produkcije – “Tajna džema od malina” Karima Zaimovića, “Noći kuge” Orhana Pamuka, “Žirafin pozdrav” Anıla Basılıja, “Grebo: kratka biografija” Bore Kontića, “Strašna djeca Averroesova” Emine Smailbegović, “Anomalija” Andreja Nikolaidisa, “Termin” Katharine Volckmer, “Kutija za konce” Igora Borozana, kao i knjige koje će biti objavljene neposredno pred ovu manifestaciju – “Adrenalin: Moje neispričane priče” Zlatana Ibrahimovića, dva romana makedonskih autora – Igora Stanojoskog i Vlade Uroševića – “Disomnije” i “Mažun”, zatim dvije knjige koje će biti objavljene u okviru projekta Kreativna Evropa – “Sotonin čar” Grigorija Kanoviča i “Ulica krokodila i druge priče” Brune Schulza, najnoviji roman Amina Maaluofa, “Naša neočekivana braća”, te “Bajka u bajci” popularnog turskog autora Ahmeta Ümita.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »