Besplatna instruktivna nastava iz matematike

Lokalni tim Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) planira realizovati projekat “Besplatna instruktivna nastava” i to iz predmeta matematika. Na ovaj način želimo pomoći svim učenicima srednjih škola Kantona Sarajevo koji imaju nedovoljnu ocjenu ili žele popraviti prosjek svojih ocjena.

Instrukcije se ove godine održavaju u prostorijama Vijeća mladih Općine Stari Grad, u subotu 26.05. i u nedjelju 27.05.2018. godine. Članovi našeg lokalnog tima Sarajevo, koji posjeduju odlično znanje iz matematike i dobre govorne vještine su se dobrovoljno prijavili da održe instrukcije.

Svi zainteresovani za instruktivnu nastavu iz matemamtike se još uvijek mogu prijavit, i to na e-mail našeg tima (lokalnitimsarajevo@gmail.com ), privatnom porukom na naš facebook profil (https://www.facebook.com/lokalnitimsarajevo ) ili na broj 062/848-182.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju u srednju školu na prostoru BiH. Lokalni timovi su odjeli ASuBiH-a koji realizuju aktivnosti koje provodimo u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali realizuju i svoje samostalne aktivnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »