20. JAZZ FEST: POSEBAN POPUST ZA STUDENTE

Jazz Fest Sarajevo je povodom 20. godišnjice festivala omogućio poseban popust prilikom kupovine ulaznica za studente svih fakulteta u Bosni i Hercegovini.

Ulaznice uz studentski popust bit će moguće kupiti uz predočenje indexa, isključivo u festivalskom box officeu koji se otvara 24. oktobra u Bosanskom kulturnom centru.

Na ovaj način, studenti će prilikom kupovine ulaznica ostvariti uštedu od 10 do 12 KM po pojedinačnoj ulaznici.

“Studenti će od 24. do 30. oktobra moći ostvariti popust na sve pojedinačne festivalske ulaznice, a na jedan index bit će moguće kupiti jednu ulaznicu po koncertu”, kaže Mina Maglić, voditeljica festivalskog box officea i napominje da se Jazz Fest na dodatni popust za studente odlučio imajući u vidu ograničene platežne mogućnosti studenata, a kako bi studenti mogli ne samo posjetiti festival već i prisustvovati što većem broju koncerata.

Studenti svoje ulaznice mogu već sada rezervirati na zvaničnoj festivalskoj stranici www.jazzfest.ba, uz navođenje broja indexa i naziva fakulteta koji pohađaju. Oni koji nisu studenti ulaznice za sve festivalske programe do otvaranja box officea mogu kupiti ili rezervirati na zvaničnoj festivalskoj stranici Jazz Festa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »