www.visitsarajevo.ba.

Visit Sarajevo – Turistička zajednica Kantona Sarajevo predstavila je novi vizualni identitet i web stanicu www.visitsarajevo.ba. Web stranica Turističke zajednice Kantona Sarajevo namjenjena je prvenstveno posjetiocima, ali i svim građanima Sarajeva, jer donosi veliki broj priča o ljepotama grada, životu, prirodi i bogatom kulturno-historijskom nasljeđu koje Sarajevo uistinu čini muzejom pod otvorenim nebom.

https://www.youtube.com/watch?v=pRFulaWEePE

I istina je da postoji jako malo gradova koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo. Tako će i slogan, odnosno pozdravna poruka na web stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo pri svakoj posjeti ispričati novu priču o Sarajevu, gradu u kojem “sve ima svoju priču i u kojem ništa nije slučajno”.
Web stranica koncipirana je na način da posjetioce pričom i multimedijalnim sadržajem vodi na putovanje kroz sarajevske općine i naselja u različitim vremenskim periodima s jasnom porukom: “Kada god odlučite doći u Sarajevo napravili ste pravi izbor”, jer Sarajevo ima svoju specifičnu gravitaciju, tako da jedna posjeta veoma često znači početak trajnije vezanosti za ovaj grad i njegove ljude.

Turistička zajednica Kantona Sarajevo poziva sve građane Sarajeva da zajedno učestvujemo u promociji našeg grada. Ukoliko imate ideju koja će na najbolji način predstaviti Sarajevo na usluzi je email adresa ideja@visitsarajevo.ba, a ukoliko već sami organizujete događaj informacije možete dostaviti na email adresu media@visitsarajevo.ba.

Projekat je realizovan u saradnji sa Ambasadom Švicarske u Bosni i Hercegovini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »