U prodaji ulaznice za XX2. Jazz Fest Sarajevo!

U toku je prodaja festivalskih ulaznica i propusnica odnosno kompleta ulaznica za koncerte XX2. Jazz Festa Sarajevo 2018.

Pojedinačne ulaznice se po prvi put mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba, čime su ulaznice za programe ovog najstarijeg i najvažnijeg bh. međunarodnog muzičkog festivala dostupne na brojnim prodajnim mjestima u različitim gradovima u Bosni i Hercegovini, dok se prilikom online kupovine, dostava ulaznica vrši putem e-maila.

Na zvaničnoj stranici Jazz Festa do kraja septembra u prodaji su i Festivalske propusnice, odnosno kompleti ulaznica za XX2. Jazz Fest Sarajevo, koje osim za glavni festivalski program Beyond Good & Evil vrijede i za predfestivalske programe: koncerte iz serije The Stone in Europe i poseban program Dosterrados u kojem sudjeluju bosanskohercegovački muzičari kao i za regionalni klupski program Late Nite Stage.

XX2. Jazz Fest Sarajevo će biti organiziran u periodu od 1. do 4. novembra, a glavni festivalski program u Domu policije i SARTR-u činit će 38 muzičara i 16 koncerata u okviru završnog dijela trilogije John Zorn in Sarajevo – Beyond Good & Evil, dok će u regionalnom programu u clubu Jazzbina biti predstavljeni muzičari iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Za sve koncerte (osim za koncert Cobra), jedna ulaznica važi za više nastupa čime Jazz Fest ljubiteljima muzike omogućava da se upoznaju sa različitim ansamblima i različitim muzikama koje će festival ove godine prezentirati.

U sistemu kupikartu.ba u prodaji su i ulaznice za koncert francuskog trija AutorYno koji u SARTR-u nastupa 20. oktobra. Bit će to drugi koncert iz serije The Stone in Europe, koja je započela prošlog mjeseca, ali i drugi predfestivalski koncert XX2. Jazz Festa Sarajevo koji ove godine predstavlja novi festivalski koncept omogućavajući publici da u koncertima izvrsnih izvođača uživa od septembra do novembra. Više informacija o programima na www.jazzfest.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »