Treća dodjela godišnjih Nagrada za inovativne nastavnike i nastavnice

U Sarajevu će se ove nedjelje dodijeliti Nagrade za inovativne nastavnike i nastavnice. Nagrade se dodjeljuju po treći put u organizaciji Centra za obrazovne inicijative Step by Step, uz podršku donatora.

Nagrada će se i ove godine dodijeliti u pet kategorija: odgajatelji/ce u predškolskom odgoju i obrazovanju, učitelji/ce u razrednoj nastavi, predmetni nastavnici/ce u osnovnim školama, predmetni nastavnici/ce u srednjim školama i stručni saradnici/ce na svim nivoima odgoja i obrazovanja. Kao i prethodnih godina, nastavnici i nastavnice su svoje inovativne prakse, njih čak 157 ove godine, slali od septembra do novembra. Žiri u kojem su učestvovali prošlogodišnji dobitnici i dobitnice je krajem prošlog mjeseca odabrao 50 nominiranih, po 10 u svakoj kategoriji.

Zahvalni na podršci koju ste pružili i pružate i prostoru u Vašim medijima u kojem ste promovirali ovu plemenitu i, za budućnost naše djece i našu, vrlo važnu profesiju, pozivamo Vas da nam se pridružite na svečanoj ceremoniji dodjela nagrada dobitnicima i dobitnicima 2018. godine

23.12.2018. (nedjelja)

Narodno pozorište Sarajevo

(Pozorišni trg 1)

u 18 sati

Više informacija i filmove o dobitnicima Nagrade prošle, kao i o nominiranim praksama ove godine možete pročitati na stranici www.inskola.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »