Sopot objavio novi singl i video spot “Radi”

Banjalučki bend Sopot objavio je novi singl i video spot “Radi”, koji njihova publika već mjesecima sa nestrpljenjem očekuje.

Muziku za novi singl radili su članovi benda, na tekst Alekse Šantića, koji je sasvim slučajno došao u njihov život. Petar Topalović je, kako kaže, inspiraciju pronašao, nakon što je uzeo knjigu Alekse Šantića i našao tekst “Radi”, koji je ostavio snažan utisak na njega i bio je upravo dio priče, koju su članovi benda željeli da ispričaju.

Novi singl predstavlja Sopot u nešto žešćem izdanju nego što je publika navikla kada je u pitanju ovaj bend. Po svemu sudeći ovo će biti i pjesma sa najtvrđim gitarskim zvukom na novom albumu.

Radi, juri, teci, leti, jer je život kratkog vijeka, sebi drugom sreću pleti, to je ponos za čovjeka“ dio je refrena novog singla, koji su članovi benda predstavljaju publici.

Novi video spot potpisuje produkcija Play Team i to je nastavak uspješne saradnje benda Sopot i Play Team-a, nakon realizacije Live video spota za pjesmu “Era informacije”. Ovog puta članovi benda su željeli da se predstave kao pravi bend i da budu svi na okupu na sceni. Novi singl članovi grupe Sopot premijerno će izvesti ovog petka, 18. maja u okviru Play Media Day, regionalnog komunikacijskog događaja na tvrđavi Kastel.

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »