„ROK TRAJANJA“ I PEĐA BAJOVIĆ U COLOSEUM CLUBU

U petak 21.aprila sa početkom u 22 sata, gosti Coloseum Cluba će moći uživati u vrhunskoj stand up zabavi sa „najozbiljnijim stand up komičarom“ sa naših prostora Peđom Bajovićem.

Prve stand up korake je napravio još 2005. godine i počeo je sasvim slučajno a nastavio veoma namjerno, što je dovelo do toga da postane jedan od pokretača regionalne mreže „komičara s nogu“. Prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio u jednom međunarodnom takmičenu / Seattle International Comedy Competition/2012 godine, a 2016. godine je ušao u završnicu svjetskog takmičenja u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.

U komediji „Rok trajanja“ Peđa Bajović bi prije propasti svijeta želio dati odgovore i na neka piranja – da li je starenje prirodna pojava ili međunarodna zavjera, je li horoskop kriv za globalno zatopljenje, šta je strašnije cigarete ili alkohol, zašto žene žive duže od muškaraca, ko je čovjekov najbolji prijatelj – pasi ili auto, o sklerozi i sl.

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u druženju s Peđom u gotovo dva sata predstave. Svemu tome dodati će se i malo politike i ono malo tzv. domaće ekonomije i još nešto estrade. Uživajte u vrhunskoj zabavi ovog petka u Coloseum Clubu.

ULAZ  5 KM (2 KM GRATIS za igru u Casinu)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »