Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala: Gledaj film, ulaznice u prodaji

U petak počinje Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala, koje se održava online, od 9. do 17. aprila na Ondemand.kinomeetingpoint.ba

– Filmovi u programu

Prijavom na Ondemand.kinomeetingpoint.ba imate priliku gledati najnovija filmska ostvarenja sa posljednjih izdanja filmskih festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te dva remasterizovana jugoslavenska klasika. Uz filmove kao bonus sadržaj dostupni su i intervjui sa nekim od autora filmova. Klasici jugoslavenskog filma Puriša Đorđević i Srđan Karanović u ekskluzivnim jednosatnim intervjuima govore o žvotu i radu, s naglaskom na svojim filmovima “Pavle Pavlović” i “Miris poljskog cveća”, koji će biti prikazani na Proljetnom izdanju Sarajevo Film Festivala.

– Cijene za gledanje filmova

Ulaznice / kodovi za gledanje filmova su u prodaji: cijena pojedinačnog koda za gledanje filma je 8 KM / 4 EUR

Cijena paketa za svih devet filmova u programu je 50 KM / 25 EUR – pet igranih filmova: “Krvne veze”, “Mladi kitolovac”, “Novi poredak”, “Sluge režima”, “Smrt filma, a i mog oca”; dva dokumentarna: “Jedna od nas” i “Mala djevojčica” i dva jugoslavenska klasika: “Pavle Pavlović” i “Miris poljskog cveća”. 

– Koliko puta možete gledati isti film?

Nakon kupovine, odnosno na datum koji je naznačen na svakom filmu, film će biti dostupan za gledanje. Nakon što započnete gledanje prvi put, imate 48 sati da odgledate film. Film je moguće stopirati, gledati od početka ili nastaviti gledanje od trenutka na kojem ste film zaustavili.


Izaberite film i u kućnoj atmosferi i lokaciji koju ste izabrali, sami ili sa društvom na svom uređaju doživite posebno filmsko iskustvo uz Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala!


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »