Premijera predstave “We are born naked and the rest is…“

Premijerno izvođenje predstave “We are born naked and the rest is…“ reditelja Floriana Fischera, održano je sinoć na sceni prepunog Sarajevskog ratnog teatra. Predstava u kojoj uloge ostvaruju Maja Salkić, Tina Keserović, Snežana Bogićević, Adi Hrustemović i Jasenko Pašić, kritički preispituje ulogu porodice u društvu i kontekstu odrastanja djeteta, a nastala je kao plod nove koprodukcije Scene MESS i Sarajevskog ratnog teatra

Nakon što sam imao priliku iskusiti rad sa fantastičnom ekipom umjetnika i umjetnica iz Bosne i Hercegovine, oduševljen sam i prilikom da se upoznam sa sarajevskom publikom koja je zaista odlično reagovala na predstavu. Nadam se da će i večeras na repriznom igranju sala biti puna i da će tako predstava krenuti na svoje uspješno putovanje“, istakao je reditelj Florian Fischer.

Reprizno igranje predstave održat će se večeras u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sarajevskog ratnog teatra po cijeni od 15 KM, dok su rezervacije moguće pozivom na broj ‎033 664 070.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »