Predstavnica kraljevske loze Spejs Koka stiže u Banjaluku, inkognito

Nova autorska predstava Nevid teatra „Spejs Koka” biće po drugi put izvedena na velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske u petak, 31. marta 2017. godine u 19 časova i devet minuta.

Riječ je o naučno-fantastičnoj basni za djecu, mlade i odrasle od tri do 133 godine, autora teksta Marka Dukića, u režiji Belinde Božičković i Marka Dukića, koja na duhovit i neobičan način uči djecu da je vrlo važno biti hrabar, snalažljiv i strpljiv u postizanju ciljeva.

Priča govori o princezi sa planete Kokoda, Spejs Koki, koja dolazi na Zemlju u potrazi za hranom kako bi spasila svoj kokošiji rod od izumiranja.

U predstavi igraju Rajko Vuković i Dragan Vučić, kostimograf je Nina Babić, scenografiju potpisuju Nina Babić, Đurđica Bjelošević i Marko Dukić, autor muzike je Albert Savić, izrada kostima Boja Ćutković i Sanja Šipragić, izrada rekvizite Đurđica Bjelošević, dizajn Marko Dukić. Tehnički partner predstave je Narodno pozorište Republike Srpske, uz podršku Banjalučkog studentskog pozorišta i Gradskog pozorišta Jazavac.

Ulaznice za našu predstavu dostupne na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske od ponedjeljka do petka od 8 časova do početka predstave. Informacije (Narodno pozorište Republike Srpske) na broj telefona: 051 314 006 kao i pozivom na besplatan broj telefona za rezervacije: 080 05 07 08. Informacije (Nevid teatar) na broj telefona 065 741 363.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »