Predstava “COSA NOSTRA” u Počitelju

Društvo za promociju kulturnog stvaralaštva MLAZ-Počitelj i ove godine priprema zanimljiv i raznovrstan kulturno-umjetnički program.

Ovogodišnju sezonu u inspirativnom prostoru Društva MLAZ u Počitelju otvara predstava “COSA NOSTRA”, koja će biti izvedena u ponedjeljak, 26. juna 2017. godine u 21:00 sat.

“Cosa Nostra” je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene, Gabrijele i Marlene, u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije, … Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para!

U predstavi igraju glumica Drame Narodnog pozorišta Sarajevo MINKA MUFTIĆ i mlada glumica Pozorišta mladih Sarajevo ELMA AHMETOVIĆ. Scenografiju za predstavu potpisuje Marijela Margeta-Hašimbegović koja dugi niz godina dizajnira scenografiju i kostime za predstave Narodnog pozorišta Sarajevo i brojne TV serije.

Trajanje predstave je 70 minuta. Ulaz je besplatan i svi ste dobrodošli!
Vidimo se u Počitelju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »