Poznat line-up dvodnevnog muzičkog festivala

Formati zimskih muzičkih festivala na planinama sve su popularniji i traženiji u Evropi, a takav će biti održan i na olimpijskoj Jahorini 11. i 12. marta, zahvaljujući kojem će se ovo skijalište upisati na evropsku odnosno svjetsku mapu dešavanja. Ovim iskorakom će, bez sumnje, Olimpijski centar Jahorina biti u žiži interesovanja kako domaće, regionalne, tako i svjetske javnosti. Dvodnevni festival bit će karakterističan po izuzetno energičnim zabavama, koje će biti održane u montažnom šatoru čiji kapacitet može parirati i sportskim dvoranama. Na prvom izdanju Brodolom Winter Magica stižu neka od najvažnijih svjetskih imena iz svijeta elektronske muzike, uz vodeća regionalna i domaća imena! Line-up predvodi nizozemski producent i DJ Fedde le Grand, poznat po sjajnim remiksima pjesama koje je radio za mega zvijezde, kao što su Coldplay, Madonna, Shakira, Rihanna, Faithless, Mariah Carey i mnogi drugi. Na Jahorinu stiže i Mahmut Orhan, tvorac megahitova “Feel” i “Save Me”, ali i zvaničnog remiksa teme iz serije “Game of Thrones” koji je bio neizostavni ljetnji hit na plažama u vrijeme dok je cijeli svijet pratio sedmu sezonu. Uz njih dolazi i Mark Knight, jedan od glavnih predstavnika svjetske muzičke dance scene. Iza sebe ima brojne hitove među kojima su Downpipe, Beautiful World i Nothing Matters. Poslije rada na albumu “The End” grupe Black Eyed Peas, nominovan je za dobitnika Grammy nagrade. Furioznom trojcu će se pridružiti i Plastik Funk, DJ koji je pokorio svjetske festivale, kao što su Tomorrowland i Parookaville, te klubove širom Europe, Azije i Sjeverne Amerike! Pored svjetske postave, na Jahorinu stižu regionalna i domaća DJ imena: Kristijan Molnar, After Affair, Andrew Meller, Drop Department, The Provincials, Petar Dundov, Alexander de Funk, Nebs Jack i DJ Jock!

Dostupan ograničen broj ulaznica!

Još vrlo ograničen kontigent festivalskih ulaznica (za oba dana) bit će dostupan do 1. marta po cijeni od 40 KM, a jednovne su trenutno 25 KM. Također, u prodaji su i dnevne, te VIP festivalske ulaznice po sniženoj cijeni, dok će nakon 1. marta cijena svih ulaznica biti viša. Sve ulaznice mogu se kupiti na web stranici kupikartu.ba, te na svim prodajnim mjestima ovog sistema širom BiH!

Organizovan prevoz do Jahorine iz Sarajeva i sa Pala

Nema potrebe da se na Jahorinu ide osobnim automobilima jer je OC Jahorina u suradnji s organizatorima za svoje posjetioce organizovao autobuski prevoz iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala do festivalske lokacije 11. i 12. marta od 19:15h. Posjetioci će, također, moći organizovano kući da se vrate 11. i 12. marta od 3h. Cijena povratne karte je 8 KM iz Sarajeva, tj. 6 KM sa Pala, a više informacija o mjestima polazaka svi zainteresovani mogu da pronađu na ovom linku.

Sjani uslovi za skijanje na Jahorini!

Olimpijski centar Jahorina bilježi najuspješniju zimsku sezonu u istoriji a sjajni uslovi za skijanje dočekuju skijaše i u mjesecu martu. Uz najbolji provod u terminu 11. i 12. marta skijaše je posebno obradovao i popust na ski karte od 20% koji će biti aktuelan u terminu od 10. do 13. marta. Ovaj mjesec za skijaše Jahorine često predstavlja pravu poslasticu, obzirom na visok snježni pokrivač, te zaista predivno, sunčano vrijeme, karakteristično za taj period godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »