Postanite zvanični bloger konferencije SPARK.ME 2020

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za takmičenje za zvanične blogere konferencije Spark.me 2020. Bitno je napomenuti da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podkast) i video (vlog = “video blog”) zapise.

 Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na konferenciji Spark.me 2020“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/ambassadors/. Rok za prijavu je 29. mart. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 15. aprila na sajtu konferencije Spark.me.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu sa četiri zvjezdice „Magnolija“ u Tivtu, kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere konferencije Spark.me. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 15. maja, da aktivno izvještava u toku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 05. juna) i da objavi jedan blog post do 7 dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2021.

Organizatori konferencije su prethodno objavili imena tri glavna Spark.me 2020 govornika – Jonas Ridderstråle (jedan od najuticajnijih i najpoštovanijih poslovnih mislilaca na svijetu i koautor bestselera “Funky Business“), Mitch Joel (jedan od vodećih marketinških vizionara u Sjevernoj Americi i autor dva biznis bestselera) i David Meerman Scott (marketinški strateg, preduzetnik, savjetnik brzorastućih kompanija i autor 11 knjiga, među kojima je i međunarodni bestseler “Nova pravila marketinga i PR-a”). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2020 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 150€ do 05. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (30-31. maja), startap takmičenju (30-31. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (30. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je drugi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. U 2019. godini, konferenciji Spark.me je prisustvovalo preko 720 učesnika iz 21 države širom svijeta.

 Za više informacija o Spark.me 2020 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/

Rok za prijavu je 29. mart. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 15. aprila na sajtu konferencije Spark.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »