Posjetite štand Udruženja “Ruku na srce” na dječjoj zabavi „Back to school: Jer s nama je škola fora!“

Pozivamo sugrađane da posjete štand Udruženja “Ruku na srce” na dječjoj zabavi „Back to school: Jer s nama je škola fora!“ koju organizuju naši prijatelji iz knjižare „Exclusive“, te na taj način podrže humanitarni projekat „Opremimo djecu za školu“  koji za cilj ima prikupljanje školskog pribora za mališane iz socijalno ugroženih porodica sa područja Kantona Sarajevo.

Štand možete posjetiti u subotu, 31. augusta 2019. godine od 09:30 do 15:30 na platou ispred knjižare „Exclusive“ u ulici Kolodvorska 12. Na štandu će vas dočekati naši nasmijani volonteri koji vam mogu dati detaljnije informacije o projektu, ali i o radu samog Udruženja.

Svi koji žele podržati projekat to mogu uraditi u vidu novčanih donacija, školskog pribora (sveske, olovke, bojice, pernice i sve što bi moglo stati u jednu školsku torbu) kao i školskih knjiga.

Možda baš vaša donacija bude motivacija za nečiji bolji uspjeh u novoj školskoj godini!

Podsjećamo, sve novčane donacije možete uplatiti na žiro račun broj 1990490056036171 (Sparkasse banka, sa naznakom: Za akciju “Opremimo djecu za školu”).

Rok za prikupljanje donacija je 7. septembar 2019. godine.

Ujedno Udruženje “Ruku na srce” poziva sve zainteresovane medije da posjete ovaj događaj i štand Udruženja te na taj način podrže akciju prikupljanja školskog pribora za projekat “Opremimo djecu za školu”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »