Počela prodaja ulaznica za predstave 58. festivala

Prodaja ulaznica za predstave 58. Internacionalnog teatarskog festivala MESS je počela u festivalskom Box officeu na adresi Maršala Tita 54/1. Prodaja će se vršiti svakog dana u periodu od 10 do 19 sati, dok je rezervaciju ulaznica moguće izvršiti pozivom na broj 062 138 795. Rezervisane ulaznice potrebno je preuzeti do 25. septembra.

Posebno naglašavamo da do 29. septembra svi ljubitelji i ljubiteljice teatra imaju priliku kupiti pojedinačne ulaznice uz popust od 20 posto, dok je komplet ulaznica do 23. septembra moguće rezervisati uz popust od 50 posto“, istakla je Dajana Gurda, šefica protokola Festivala MESS.

Kao i prethodnih godina, ulaz na predstave dječijeg programa, Mali MESS, bit će slobodan, ali uz obaveznu važeću ulaznicu koja će se moći preuzeti u prostorijama prodajnog odjela u periodu od 20.9. do 28.9.2018. godine.

Podsjećamo, sa centralnom temom “Otvoreni za sve“ predstojeći 58. Internacionalni teatarski festival MESS zvanično će u subotu 29. septembra u Narodnom pozorištu Sarajevo otvoriti istoimena predstava argentinske rediteljice i koreografkinje Constanze Macras, a publika će sveukupno imati priliku pogledati 23 predstave iz 17 država i sa 4 kontinenta uz učešće 500 umjetnika i umjetnica.

 Sve informacije o predstavama i ostalim festivalskim sadržajima dostupne su na www.mess.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »