#OstaniKući sa British Councilom

British Council ohrabruje roditelje, učenike, ljubitelje umjetnosti i studente koji žele da rade u inostranstvu da #OstanuKući i sudjeluju u učenju na daljinu u udobnosti sopstvenog doma.

Digitalna kampanja #OstaniKući sa British Councilom, kao odgovor na Covid-19 pandemiju, pruža besplatan pristup velikom broju najražličitijeg online sadržaja. Za svakoga postoji po nešto, od pristupa British Council umjetničkoj kolekciji, do materijala za unapređenje jezičkih vještina i znanja engleskog jezika. Kampanja predstavlja sjajnu priliku za slanje poruke o očuvanju javnog zdravlja onima do kojih nam je stalo – našim korisnicima, saradnicima i osoblju.

U okviru kampanje, British Council IELTS napravio je širok spektar besplatnih edukativnih materijala, dostupnih online, koji studentima i zaposlenima omogućavaju učenje na daljinu. Marijali uključuju:

  • Nedjeljni webinar: dva webinara svake nedjelje, koji kandidatima pružaju priliku za sticanje vještina koje će im pomoći prilikom pripreme za IELTS test, kao i mogućnost postavljanja pitanja kvalifikovanim predavačima.
  • Road to IELTS: online kurs upotpunjen video zapisima, vježbanjima, elektronskim knjigama i tutorijalima predavača.
  • Understanding IELTS: tronedjeljni online kurs koji će vam pomoći da se pripremite za svaku od komponenata IELTS testa – Reading, Writing, Listening i Speaking.
  • Besplatni IELTS probni testovi: napravljeni kako bi vam pomogli da se upoznate sa formom IELTS testa i provjerite svoje odgovore. Testovi su dostupni za svaku od komponenata IELTS testa – Reading, Writing, Listening i Speaking.

Kako se očekuje da će mnogi IELTS ispitni centri širom svijeta biti zatvoreni duži vremenski period, budućim kandidatima, kao i onima koji iznova polažu test, predlažemo da nastave sa svojim pripremama i iskoriste ove besplatne British Council online materijale.

British Council online IELTS edukativne materijale možete pronaći na: https://takeielts.britishcouncil.org/take-ielts/prepare

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »