Novi spot Insane Insan “Virus”

Od Kelna preko Ibice i Pariza do Sarajeva. Najnoviji spot benda “Insane Insan” za pjesmu VIRUS, (koja je snimljena prije tačno godinu dana), prikazuje svakodnevnicu članova internacionalnog benda za vrijeme “Covid-Lockdowna” i donosi svjetlo na kraj tunela sa tekstom od Nine koja nam stize iz obala Rein-a.
“Spreman si za nove izazove. Gdje će te put odvesti, kada nemaš cilja? Budi spontano, svakako ništa ne ide po planu. “go with the flow” nemoj biti dosadan. Okreni se za 180 stepeni, živi slobodno, čilaj i uživaj u svakom danu. Nećeš ništa propustiti, moraš dopustiti da se stvari odvijaju. Sve će biti uredu, samo se opusti.”
“Odlučili smo snimiti low-fi spot za ovu pjesmu, koju smo premijerno predstavili na našem koncertu “Grlom u jagode” prošlog maja, u zemljama u kojima se trenutno nalaze naši članovi. Nina u Kelnu, Duco na Ibici, Thomas u Parizu i ostali u Sarajevu”, kaze Tayfun Kesgin i dodaje: “Pjesma se već prije godinu dana zvala Virus i tekst Nininog repa dobro se uklapa u situaciju u kojoj se svi nalazimo i daju nam iskru nade.”
Premijera spot-a zakazeno je za veceras od 8.30 na youtube kanalu insane insana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »