Novi medij – „Dječiji svijet“

Dječiji svijet je pažljivo odabrani kutak kojeg kreiraju djeca i vode se maštom koju djelom mogu ostvariti, ali i čuvati u svom svijetu. Odrasli su tu da im pomognu da realizuju njihove zamisli, ideje i želje.

Potreba za igrom, stvaranjem, slikanjem, plesom, muziciranjem, glumom, multimedijom, takmičenjem i debatom na temu svega što djecu okružuje, a u žiži  je njihovog interesovanja su detalji  ovog svijeta.

Svako pitanje traži odgovor, svaka informacija novo znanje, nova zagonetka budi interes, sve to čini „Dječiji svijet“

Nagradna igra koju pokreće dječiji svijet počela je 28. novembra 2016. godine i traje 6 nedjelja, tačnije do 08. januara 2017. godine. Svake nedjelje postavljamo novo pitanje za vrijedne nagrade, a pitanje će biti asocijacija na budući projekat „Dječiji svijet“.

Posjetite našu web stranicu djecijisvijet.ba ili FB stranicu na kojima ćete naći pomenutu nagradnu igru sa nazivom „Dječiji svijet istraži, nagradu potraži“ i svojim odgovorom direktno učestvovati u nagradnoji igri za vrijedne nagrade.

U nagradnoj igri pravo na učešće imaju sva djeca od predškolskog do školskog uzrasta svih dobi, a roditelji im u snalaženju svakako mogu pomoći.

Nadamo se da ćete podržati ovaj edukativno-zabavni projekat za sve mališane i tinejdžere te pratiti naše aktivnosti i prezentovati ih u Vašem mediju te na taj način pokazati najmlađima da mogu osvojiti vrijedne nagrade i dokazati da mogu biti najbolji u nekoj od oblasti koje izaberu kroz „Dječiji svijet“.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »